Mary PopKids

A Mary PopKids zenekar 2009-ben alakult. A Pop Vidám Kölykei már rég nem kölykök, hisz a legjobb úton vannak ahhoz, hogy igazi klasszikusokká nőjék ki magukat. A soul, funky és elektronikus elemeket is felvonultató indie zenekar az utóbbi években Magyarország összes nagyobb fesztiválján és klubjában megfordult már. A nagyszínpadok felé tartó srácok koncertjein nem ritka a telt ház és nem véletlenül. 2010-ben rögzítettek egy kislemezt, aminek kapcsán meghívást kaptak a Petőfi Rádió MR2 Akusztik nevű sorozatába is. Az élő fellépések improvizatívak és bulis hangulatúak, koncertjeiken gyakoriak a vendégfellépők, mint MC Szoni, Frankó Zsuzsi és Veres-Székely Apor.

2014. áprilisában mutatták be első nagylemezüket, a The Blue Inside-ot. A lemezen szerepel többek között a Nightdrive című dal, amely többszázezres megtekintésnél jár a Youtube-on, és utóbbi időben sokszor csendült fel különböző rádiókban. A másik nagy népszerűségre számot tartó dal a Punnany Massiffal közös track, a Mosoly, amit pedig már hárommillióan láttak.

A zenekar tagjai: Makumi Kamau (ének, gitár) / Bártfalvi Sándor (ének, beatbox) / Herrer Sári (ének) / Svajcsik Kristóf (gitár) / Halász Máté (dob) / Dr. Skardelli Viktor (basszus) / Zsombó Dániel (billentyű, vokál) / Sárkány Bertalan (perka)

 

Releases