Massza

A Massza zenekar 2015 szeptemberében alakult Budapesten. 2016 januárjában adták ki az első 3 dalos EP-jüket. A tavalyi év igencsak sűrű volt számukra. Megjártak egy tehetségkutató döntőt, felléphettek a Szigeten, és bekerültek a Cseh Tamás Program 2016-os induló zenekarai közé. A saját bevallásuk szerint is harapós, karcos rockzenét játszó trió 2017. május végén debütált bemutatkozó albumával. Az album egy közel féléves munkaperiódus gyümölcse, amiről a srácok a következőket tartják fontosnak elmondani:

“Az album címét – Full szervíz – egy 90-es években forgatott klasszikus, hangalámondásos pornófilm ihlette, és 11 dal szerepel rajta. Ebből 2 már hallható volt az EP-n , de kissé felfrissítve újra felvettük . Az albumon hangmérnöke  Takács Zoltán Jappán volt, és Cserny Kálmán “Bogi”-nál, az Origó Stúdióban dolgoztunk. A dalokat úgy írtuk hogy jött ami jólesett, mindenféle erőlködés nélkül. Olyan zenét akartunk csinálni ami mindhármunk személyiségét tükrözi, és úgy érezzük ez100%-ig sikerült is. Az első klip a lemezről a Micsoda szép, amit a 2016-s Sziget Fesztiválon adott koncertünkön rögzítettünk.”

A zenekar tagjai: Szamosközi Zoltán (ének, basszus) / Bánhegyi Tamás (gitár) / Müller Máté (dob)


Budapest based band, Massza does not follow trends, they play what they like, rock’n’roll. The band was formed in 2015 and since then they had the honor to play at Sziget, one of the most prestigous music festivals of Europe in two consequent years. They shot a video for the track ’Micsoda szép’ and came out with their first album ’Full szervíz’ in May 2017.

Members of the band: Zoltán Szamosközi (vocal, bass) / Tamás Bánhegyi (guitar) / Máté Müller (drums)

Releases