TheShowCrew

TheShowCrew nevet viselő hip-hop formáció elsõ nagylemeznyi anyaga a Vágod a krút? címet viselő pakk 2010-ben jelent meg. Az album 20 zeneszámot tartalmaz, és egy klip is készült a Cenzúra című dalhoz. Második nekifutásra az Uzsidoboz című kislemez formálódott limitált szériás kiadvánnyá. Errõl a korongról két videoklip is készült. Az Uzsidoboz klippel a srácok az MTV Brand New jelöltjei közé kerültek, a Krútól Krúig klip pedig – nem kis elismerés! –  kikerült a külföldi grimedaily.com honlapra.

A tesók többek között megmutatkoztak a Stíluspakk 2-es, 3-as és 4-es válogatás korongján, a Monday Session 2012-es válogatáson az S*10 gondozása, valamint az Animal Cannibals RESPEKT című lemezén. Többek között pedig a Mekvárt Szleng 2 névre keresztelt S*10 kiadványra is pakoltak egy számot.

 

Élőben is bemutatkoztak a nagyközönségnek, úgy a Dope D.O.D. előtt az A38-on, mint DJ Vadim születésnapi partiján, valamint a Foreign Beggars számára is melegítették már be a színpadot. Legutóbbi lemezük a TESÓ címet viseli, amelyen tiszteletét teszi a magyar hiphop zene keménymagjának nagy része. A következő nevekkel dolgoztak: Tirpa, Suppah, Furakor, Marge, Oriza, Újonc, Balek Mc, RA, Saiid, Zeek, Busa Pista, NKS, Bankos.
A lemezhez több videoklip is készült. Többek között a címadó Tesó és a Te kikkel valamint az Újabban pörög klip formájában is.
A Te kikkel klip a VIVA Chart listáján a 7. helyen is szerepelt, az Újabban pedig a napi top 10-es listán második, a hazai pálya listáján első helyen szerepelt.

 

A formáció tagjai: Kapitány Zsolt / Csörköl Zsolt

Releases